dilluns, 1 de setembre del 2008

30 d'agost, les Borges del Camp

Dissabte passat, els Grallers Descordats vam anar a tocar a les Borges del Camp, un poble molt bonic al costat de Reus, on celebraven la seva XVI Trobada Gegantera.
Pares, mares, germans, germanes i tota la tropa dels Descordats vam marxar de Torregrossa a 3/4 de 5. Quan vam arribar a la plantada ja hi havia molts gegants, i realment tots molt eixerits (Valls, Maspujols, Borges del Camp, ...) en total vam ser 8 colles.

Durant la cercavila hi havia diferents parades on ens podíem refrescar (aigua, cervesa amb llimonada... ) i també patates, etc.
Quan vam arribar a la plaça els nostres capgrossos, el Dimoni i la Sra. Zapata van ballar Mari Carmen, i que bé que ho van fer!!Llavors ens van obsequiar amb una ampolla d'oli i tots els gegants van ballar junts amb les peces Gener, Febrer i Passi-ho bé.
Nosaltres, al acabar la ballada final, vam fer moure una mica el cos a tota la gent que quedava a la plaça tocant el Borinot.
Tot seguit, vam anar a l'envelat a sopar i després alguns van anar de festa per Cambrils i altres van anar cap a casa o de cap de setmana.

II GEGANTERA A TORREGROSSA