dilluns, 6 d’abril del 2009

5 d'abril, Bellpuig

Ahir, els grallers i gralleres de Torregrossa vam anar a la primera trobada gegantera de la temporada. Vam arribar a Bellpuig cap a les 12 del migdia i de seguida va començar la cercavila, però primer vam saludar a tots aquells que feia dies que no veiem. Nosaltres vam acompanyar a la gent de Fraga, i vam ballar per segon cop amb el Bandoler de la Serreta Negra. La veritat, es què ja teniem ganes de tornar-los a veure. Al arribar a la plaça de l'ajuntament vam ballar dos balls. Primer, el Vals-jota amb Fraga, i depres Mari Carmen amb Juneda. Ens van obsequiar amb una figureta d'un gegant paer de la vila de Bellpuig que posarem a la nostra col.lecció. Després vam descansar una mica i vam acabar tocant gener i passi-ho bé fins arribar a un petit pica-pica que ens van oferir.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!
Dons jo soc graller de Casablanca i dons re, fa poc que em descober el gralla.cat en el que vem trobar varies pagines web, i el nom del vostre grup ens a molar^^
jajja

bé dons re, de moment no tenim blog peor si una curiositat per part meva que en tinc un, com eu posat aquest rellotge sense publiciat? esque no u aconsegueixo.

petons!

(us deixo el flog encara que no l'actualitzem masa: http://www.fotolog.com/gedce )

att driu

Els Grallers Descordats ha dit...

Hola!

El rellotge que hi ha penjat al bloc sí que té publicitat, si t'hi fixes és a sota mateix, molt petit i de color groc i hi diu VM RELOJES. Si cliques al damunt t'anirà a una pàgina web, on podràn trobar molts rellotges com aquest.

Us em agregat al fotolog!!!

Gràcies per passar pel bloc!!

II GEGANTERA A TORREGROSSA